Az első közös év

Olyan sokféle pár létezik, olyan sokféle viszony fűzi őket hozzánk, fotósokhoz.

Vannak, akik átrobognak rajtunk, de életük egy napját - az egyik legfontosabbat -, az esküvőjük napját tenyérlenyomatként hagyják a mi életünkön.

Vannak, akikre visszagondolva filmszerűen peregnek az események: csak a legfontosabb pillanatok, de azok retinára égve.

Vannak, akiket ritkábban látunk aztán és vannak, akikkel szoros barátságot fonunk.

 

Ági és Ati is különleges helyet tölt be a szívünkben és az életünkben.

Esküvőjüket a 30. szülinapom másnapjára időzítették,masnival átkötve (és ha másból nem, ebből biztosan kiderül, hogy ezt a bejegyzést nem Csaba írta) 🙂 Meglepetésről is gondoskodtak: egy korábbi esküvőről ismerős páros, egy ezer éve nem látott gimis és néhány hasonlóan elkeveredett fősulis pajti felvonultatásával, teljes titokban.

Mentségükre legyen mondva, senki sem tudta, hogy mindenki ismer mindenkit.

Bár a(z) (esküvő)fotós szakma mások szerint igen romantikus foglalkozás, és általában az emberek sietnek biztosítani róla, hogy ők maguk is fotóznának, ha tehetnék, tehát evidensnek tűnhet, de én újra és újra megpróbálom átgondolni, hogy mi is az a varázslat, ami így felforgatta az életem és ellentmondást nem tűrően terelt ezekre a vizekre.

A válasz persze mindig más, élethelyzettől, hangulattól, impulzusoktól és a reggelire befalt túrórudi mennyiségétől függ. 🙂 Ha most Ágiékra gondolok, abban látom a hókuszpókuszt, ahogyan néha összehozza az embereket. Véletlenek nincsenek, és hét, azaz hetes darab rég nem látott ismerős felbukkanása egy esküvőn legalábbis meglepő.

 

És az esküvő csak az első felvonása volt a mi kis cseppet sem brazil típusú szappanoperánknak. Azóta tucatnyi fotós kattogtatta a masináját csodálatos párosunk körül TEF3-as workshopon, és nemrég újra találkoztunk, mégpedig egy nagyon kellemes apropóból: Ági és Ati kisbabát várnak! Méghozzá most már a drukkolásos szakaszba értünk, nincs nap, hogy ne gondolnék rátok...!

Érdekes, hogyan szépíti tovább a szépséges lányokat az anyaság közeledte. Valami vibrál körülöttük a levegőben, egy láthatatlan zsákból folyamatosan szórják rájuk a pozitív energiát és egyszerűen csak JÓ a közelükben lenni.

Drágáim, eljött az első házassági évfordulótok napja, és nagyon-nagyon sok szeretettel gratulálunk nektek hozzá!

És persze a legkisebbhez is, akinek ezúton is üzenem, remek érzékkel rúgdosott finom utalásféleképpen, amikor elrontottam egy expót 😉

Nincs kétségem, mi lesz a következő találkozásunk apropója...

----

És az időzített bejegyzések szépségei, hogy néha szükséges frissíteni őket, mégpedig nem is akármilyen információval:

"Ammerling Ábel Ádám megérkezett 2012.03.20-án 14:03-kor 3380g 54cm"

Sok-sok szeretettel gratulálunk!

Leave a Comment