Esküvői fotós, esküvői fotók, esküvői fotózás a Nászriporterektől
Esküvői fotós, esküvői fotózás Magyarországon és bárhol a világon

Az étkezésről

A kollégák közt állandóan visszatérő kérdés, hogy vajon étlen-szomjan kell-e végigcsinálnunk a napot, vagy a kedves megrendelő érti, hogy reggeltől estig velük és körülöttük futkozva nem sok lehetőségünk van ételt magunkhoz venni, csak ott helyben, ahol a vendégei is esznek. Nem panaszkodhatom, eddig általában nem maradtunk éhen (bár azért tudnék mesélni érdekes történetet repülőgép-késés és egyebek miatti harminc órányi nemevéssel végigfotózott bazi nagy görög lagziról, harmincnégy fokban, Limassolban).

Egy kicsit azonban mindig ki vagyunk szolgáltatva, minden a megbízóinkon múlik.  Mi van azonban, ha a fotóst annyira megbecsülik, hogy ugyanolyan pazar ételeket szolgálnak fel neki, mint a többi vendégnek?

esküvői fotó, esküvői fotózás, esküvőfotó, esküvőfotós, esküvői fotós, oktatás, tanfolyam, workshop

Khmm.

Aki nem szereti a seafood-ot, az ne menjen az óceánpartra dolgozni, ugyibár. (vagy kérjen egy szelet piritóst)

Jelzem, ez a történet jól végződött.  Éhesen könnyebb úrrá lenni a fóbiákon és rájöttem a titokra is: ne nézz a szemébe és ne számold meg a lábakat a tányérodon.

esküvői fotó, esküvői fotózás, esküvőfotó, esküvőfotós, esküvői fotós, oktatás, tanfolyam, workshop

Comments (1):

  1. Nati

    2013. január 24. csütörtök at 22:01

    Jó, hogy írsz erről is. Mifelénk vidéken (Baranyában) az a szokás, hogy a fotós (videós) a zenekarral egy asztalnál kap helyet és eszik iszik azt amit a násznép. Valahogy ez mindenkinek természetes. Viszont sajnos a fővárosban többször jártam már úgy, hogy még egy pohár vízzel sem kínáltak meg. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy a vidék szuper, Pest meg mondjon le, csak azt, hogy mi itt el vagyunk kényeztetve ebből a szempontból.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.