A Nászriporter fennállásának éppen a 10. évében csatlakoztam ehhez a koffeinfüggő csapathoz. Nálam, a kockacukor mártogatásával kezdődött a kávé élvezete. Szerencsére nem a kávéfőzés az egyetlen dolog, ami miatt kapcsolatba lehet hozni a gasztronómia csodás világával, ugyanis a konyhában is kiválóan feltalálom magam. Közgazdász diplomával rendelkezem, marketing a szakterületem.

Az üzleti és általában véve az élet különféle izgalmait, egy erdei kerékpározás alkalmával, vagy a medencében pihenem ki. Szinte az uszodában nőttem föl, kilencévesen kezdtem versenyszerűen búvárkodni. Ennek köszönhetően lehettem részese, számtalan érdekes vízi kalandnak, a világ legkülönbözőbb pontjain. De, nem csak a mélység megszállottja vagyok. Fölfelé tekintve, egy szempillantás alatt eljuthatunk a könnyű felhőkig, az őket késként keresztülszelő gépekig. Számomra a fényképezés szeretete, a repülőgépek fotózásával kezdődött.

Azonban, sokkal jobban foglalkoztatnak az emberek mint a repülőgépek. Ezért fordultam az esküvői riportfotózás felé, azzal a céllal, hogy igazi emberi értékeket,  felszín alatt megbúvó,  igen illékony rezdüléseket örökítsek meg. Fotóimmal, a családokat, barátokat kapcsolom össze  múltbéli élményeikkel, így őrizve meg őket az emlékezésnek.


Nézz képeket: