Úgy döntöttetek, hogy összeházasodtok? Nagyon jó! Elkezdtétek szervezni az esküvőtöket? Remek! Megnéztetek egy csomó weboldalt és rájöttetek arra, hogy mindenhol ugyanolyan fotókat láttok? Nem tudjátok magatokat elképzelni rajtuk? Bingó! Éppen ideje, hogy elbeszélgessünk arról, hogy az esküvői sablonokon kívül is létezik élet.. 🙂

A naszriporter.hu-t  2007-ben alapította két fotográfus és ezzel elindították a magyar esküvői fotográfia robbanásszerű fejlődését, amely azóta is tart. A cég azóta több változáson is keresztülment, de mindvégig a magyar piac egyik vezető szereplője maradt, amit a számtalan feladat, tanítvány, nemzetközi jelenlét, publikációk és díjak bizonyítanak. Egyszerre akár hat, diplomás, idegen nyelveket beszélő, képzett, nemzetközi gyakorlattal rendelkező esküvői fotozsurnalisztát is be tudunk vetni, ezzel egyedül vagyunk a piacon.

És most jöhet a hivatalos rész:

A csapat összesen kb. 300 éves, nagyjából 13m hosszú és mintegy 650 kiló. Jelenleg összesen 13 gyermekünk van, sok köztünk az okos, tanult ember, de ez - szerencsére - nem látszik túlságosan és legtöbbünknek még megvan a vidámabbik énje, ami elég sok komolytalanságot és nevetést jelent azoknak, akik együtt vannak velünk.Imádjuk az esküvőket, a szakmánkat és tengernyi ötletünk van arra, hogyan érezheted jól magad a napodon, valamint hogyan tehetünk boldoggá a képeiddel. Szeretettel várunk téged is, ha olyan komolyan veszed az esküvőd, hogy hajlandó vagy a kedvéért eldobni az unalmas hétköznapokat és együtt bolondozni velünk.

A csapat (a képeinkre mutató linkeket a rövid bemutatkozásainkból éred el):

A magyar esküvői fotográfia ikonikus alakja, sokszoros díjnyertes fényképész, instruktor, a csapat alapítója. Angolul és oroszul beszél.Többet szeretnél tudni? Képeket szeretnél látni? Kattints! 

 

Humán területen végzett. Első oktatója az édesapja, aki maga is kiváló amatőr fényképész. 2007-ben -végigjárva a szamárlétrát - másodállásban, fotóstáska-cipeléssel, majd számítógépes utómunkával, retusálással kezdte pályafutását. Néhány évvel ezelőtt, egy szép nyári napon úgy döntött, hogy otthagyja jól fizetett, nemzetközi cégnél betöltött főállását és Görögországban fog élni. A kiskosztümöt farmerre, Budapestet és a városi nyüzsgést pedig egy tengerre néző hegyoldalra cserélte, azzal a céllal, hogy ott és már csak azzal foglalkozzon, amivel igazán szeretne, a fényképészettel. Nagyon hamar kiderült róla, hogy nem csupán rendkívül tehetséges, de egyedülállóan pozitív, kedves személyisége révén az ügyfelek kedvence. Komoly rajongótáborral rendelkezik, teljesen megérdemelten. Esküvői riport és portré területen egyaránt otthon érzi magát. Angolul és görögül beszél. Többet szeretnél tudni? Képeket szeretnél látni? Kattints!   

Eredetileg pénzügyi végzettséggel rendelkezik. Sok-sok éve foglalkozott fotográfiával, annak számtalan területével megismerkedett már, amikor jelentkezett a TEF asszisztens-programba. A képzés során igen hamar kiderült, hogy rendkívüli adottságokkal rendelkezik és tökéletesen beleillik a csapatba. Szelíd, empatikus alkata elsősorban az esküvői és portréfotográfia területére predesztinálja őt. Kiváló esküvői zsurnaliszta, aki portré területen is helytáll. Angolul és franciául beszél. Többet szeretnél tudni? Képeket szeretnél látni? Kattints! 
Eredeti szakmája szerint környezetkutató. Egykori néptáncos-szólista, táncoktató. A Honvéd táncszínház fotográfusa. Többszörösen díjazott tánc- és portréfotográfus. Angolul beszél.  Többet szeretnél tudni? Képeket szeretnél látni? Kattints! 

 

Gépészmérnökként végzett és dolgozott, amikor - a fényképezés szerelmeseként - megalapította  az egyik legismertebb budapesti fotóstúdiót, amely a tanfolyamai révén is ismertté vált. Az alkalmazott fotográfia számos területén dolgozva, sok-sok tanítvány után fokozatosan közeledett a fényképezés egyik legösszetettebb területéhez, az esküvőfotózáshoz. Németül beszél.  Többet szeretnél tudni? Képeket szeretnél látni ? Kattints! 

Bálint a csapatunk legújabb tagja, de mivel elvégezte az asszisztens-képzésünket, máris jelentős tapasztalattal rendelkezik.  Jó megfigyelőképessége,  nagy munkabírása és barátságos személyisége révén tökéletesen illeszkedik a többiek közé. Angolul beszél.  Többet szeretnél tudni? Képeket szeretnél látni ? Kattints!