Esküvői mesék S01E02

(...és én még azt gondoltam két hete, az első esküvői mese írásakor, hogy a 29 fok este az meleg...! Minden csak viszonyítás kérdése.)

Szóval, azok kedvéért, akik a nyitó epizódról lemaradtak (ezt most egy búgó alt férfihang mondaná be, ha tévésorozat lenne):
Previously on Esküvői mesék: egy kevéssé szokványos, de remélhetőleg sok örömet szerző sorozat indult, Esküvői mesék címmel, mely minden alkalommal pontosan 10 képben mutat be egy esküvőt, a kötelezők kerülésével (alapos fejtörésre kényszerítve ezzel a mesefonál gombolyítóját).
Ez meg itt a második rész, amely ezúttal nem egy teljes napot mutat be, hanem egy pár kapcsolatának a történetét. Mégpedig táncban.

Idális esetben esküvő előtt mindig találkozunk a párokkal, ismerkedni, megtudni egymásról ezt-azt, na és azt is, szimpatikusak vagyunk-e egymásnak és örömmel fogunk-e együtt tölteni egy nagyon jelentős napot. Ilyenkor általában pofátlanul mélyre kíváncsiskodom a menyasszony és a vőlegény életébe és mire eljön a Nap, szeretek viszonylag sok mindent tudni róluk.
(Hibátlan félmásodperces késleltetéssel tudom például felidézni bármelyik páros első, finoman leplezni próbált meghökkent reakcióját, mikor elkezdek róluk kérdezgetni. De aztán belátják, hogy igazából nem bánják.)

LÁTNI mindezt mégis teljesen más, végignézni, hogy is alakult két ember kapcsolata az évek során, hogyan éltek meg jót és rosszat, hogyan sírtak és nevettek együtt (oké, többnyire nevettek). Mindez egyszerű, ha a fotós a pár barátja és mint olyan, végigkíséri a mindennapokat. Hivatásosoknak azonban ez viszonylag ritkán adatik meg, így aztán marad az arcátlan kérdezősködés.

Vagy a közös emlékeket mesélő nyitótánc. Mert ez a páros úgy mesél tánccal, ahogy én szeretek mesélni fényképezőgéppel.
Fogadjátok szeretettel a mai esküvői mesét, Lilla és Péter történetét, tánclépésben.
(A képekre kattintva élvezhetőbb méret érhető el)

реклама и в интернетепрограмма для зломать страница вконтакте скачать

Leave a Comment