selfie

Vannak fontos dolgok és nem fontos dolgok. Az első csoportba nem sok tartozik, olyanok mint: szeretni és szeretve lenni, nyugalomban, félelem és felesleges bosszankodás nélkül élni a szeretteid körében, olyan munkát végezni, ami megfelel a személyiségednek, leköti a figyelmed és elégedetté tesz.
Sok tanulás, szakma, munkahely és lakhely után végül Görögországban kötöttem ki, emberek fényképezéséből és tanításból élek. Szeretem, hogy nagyon egyszerű az életem, hogy hegyeket és tengert látok, hogy errefelé sokat süt a nap, hogy sok jóakaratú ember vesz körül, hogy remek ügyfelekkel találkozom, akikkel gyakran tartós nyomot hagyunk egymás életében. Sokáig azt hittem, hogy a legfontosabb, amit adhatok nekik, az a márkanévhez kapcsolódó innováció, minőség, pontosság és kiegyensúlyozott teljesítmény. Ezek persze állandó és nagyon fontos dolgok, de ma már azt gondolom, hogy a derű, nyugalom és feltétel nélküli szeretet a legfontosabbak. Az, hogy a (túlságosan is) sok évi szereplés, médiafelhajtás és dicsőség után tudatosan vállalt remeteélet ellenére, csupán az ügyfeleink ajánlása nyomán el tudunk tartani egy sokfős csapatot, valószínűleg azt jelenti, hogy nem csak én gondolom így.

#ember #fotográfus #utazás #éjszakaibagoly #apa #humor #stellaartois #fagyi #scotch#bélszínközepesenátsütve #görögország #kutya #macska #nemeszemcukiállatokat#fotográfusfeleség #tenisz #kosárlabda #canon #nocelebsplease #amunkaazelső#utazás #fény #szín #őrizzükmegahidegvérünket #szeretemazokosembereket#qualityfood #italiancousine #maroon5 #nocoelho #noTV #stephenking #gameofthrones #lordoftherings #starwars

#nézzképeket: