Október 20-22 közt, jó messze a zajos fővárostól, összegyűlt egy tucat jobbnál jobb fotográfus a Pillana(r)t - Magyar Esküvőfotós Szövetség tagjai és pártolótagjai közül, hogy a 2009. évi szezon lezárásaként élvezzék egymás társaságát, fotózzanak és társalogjanak a jövőről.

A szövetség ugyan szakmai alapon nyugszik, de az elmúlt két évben messze továbbfejlődött az eredetileg megálmodott kereteken. Anno a legszebb álmomban sem reméltem, hogy barátságok fognak kialakulni közöttünk, kapcsok, amelyek egyelőre csak erősödni látszanak. Azt hiszem, hogy minden tag és pártolótag tökéletesen tisztában van azzal, hogy ennek a csapatnak a létezése is rendkívüli és szokatlan tény a féltékenységgel, ármánnyal, kapzsisággal átszőtt szakmánkban.  Így aztán az a helyzet állt elő, hogy bár több flancos címet kaptam már életemben ill. tag is voltam/vagyok jópár szervezetben, mégis erre a csapatra vagyok a legbüszkébb.

Nem tudom elég hálásan megköszönni a pécsi különítményünknek (Juhász Balázsnak és Gyarmati Csabának), hogy lehetővé tették ezt a találkozást. Külön mondok köszönetet Busa Béla videós barátunknak (www.eskuvoszerviz.hu), aki videóra dokumentálta ámokfutásunkat. Adósaitok vagyunk, skacok.

(A fenti fotók egy része Monától származik.  Aki kitalálja, melyek, az vendégem egy bambira)

6 Comments
 1. 2009. október 25. vasárnap -

  Szia. Szerintem az első kettő és az utolsó kettő a te szerzeményed, a középső 4 kép meg a Mona műve. De nagyon jó mind egyébként, a pajtás meg a lépcsős mindent visz nálam. Üdv HT

 2. Makó András
  2009. október 26. hétfő -

  Jó napot kívánok! A középső 4 tényleg másabb stílus és a fénykép adatai (címe, bal felső sarok) is másak. Jár a bambi??? :) Tisztelettel: Andris

 3. kállai
  2009. október 27. kedd -

  Mona képek: 4, 5, 8 (balról-jobbra számozva) szerintem :-) Szia! anett

 4. Atti
  2009. október 27. kedd -

  Szia! Szerintem, 1,5,8 Monáé.

 5. 2009. október 27. kedd -

  A 6-os kép márpedig női lélekre vall... nekem legalábbis ritkábban sikerül ilyen finom szépségű képekhez jutni, mint szeretném - a velem fotózó hölgyeknek pedig sűrűbben. :) A 8-as nekem tipikus Mona, a többit nem tudom. Majd holnap megbeszéljük. :)

 6. admin
  2009. október 28. szerda -

  Örülök, hogy ilyen nehezen megy a tippelés. Az igazság az, hogy gyakran magunk sem tudjuk, melyik kép kié, mert folyton csereberéljük a vázakat. Azonkívül majdnem egyformán fényképezünk, mert nagyon sokat vagyunk együtt, összecsiszolódtunk az évek során. Egyvalami biztos, ha valamelyikünk látható a fotón, akkor azt a másik készítette. Mona egyébként sokkal gyakrabban használ portéállást és gyakrabban dönt képsíkot. Itt egyébként övé a négy középső fotó. A szemfülesek már rájöttek, de nem a stílsuból, hanem a képnevekből, amelyeket csak az imént módosítottam :-) Ja igen. Az utómunka mindegyiknél az enyém. Mona nem így dolgozza ki a fotókat. Ebben elég nagyok a különbségek.

Leave a Comment