esküvői fotó, esküvői fotózás, esküvőfotó, esküvőfotós, esküvői fotós

Jaksa Timi unszolására tegnap benéztem Schram Andris workshop-jára és nagyon jól éreztem magam a kellemes társaságban.  Bevallom, korábban nem gondoltam arra, hogy idehaza is van kereslet a WS-rendszerű képzésre, én valahogy intézményesebb, tanfolyamosabb keretekre gondoltam.

Most érlelődik bennem az elhatározás, hogy csináljak egy WS-sorozatot, amely egymásra épülő, moduláris rendszerű képzésekből állna. Mivel valaha egyetemi katedrán álltam, nem lesz idegen a terület, sőt, végre kiélhetem a pedagógusi ösztöneim és talán senki sem fog nagyképűséggel vádolni, ha magyarázósan kommunikálok .

Meggyőződésem, hogy van értelme olyan oktatásnak,  amely teljes képet ad az esküvőfotózásba belekezdőknek a fotográfia és az üzleti ismeretek oldaláról .  Van egy-két ötletem, már csak tanítványok kellenek hozzá ...

6 Comments
 1. 2009. június 18. csütörtök -

  Hello! Én már most jelentkeznék a kurzusra. :) Üdv

 2. 2009. június 19. péntek -

  Csaba! Végre! Monának az első café-n pontosan ezt taglaltam. Az együtt eltöltött néhány óra alatt - ha hiszed ha nem - észrevétlenül is sok mindennel lettem gazdagabb. Jó volna!

 3. 2009. június 21. vasárnap -

  Szia Csaba! Szerintem bőven lenne jelentkező. Pár előadást biztosan meglátogatnék.

 4. Sanya_67
  2009. június 24. szerda -

  Szia! Tavaly mikor pár esküvőn túl voltam sokszor lelkesítettél. Biztos lenne olyan előadás ahol ott lennék.

 5. HTpHoTo j9
  2009. június 24. szerda -

  Csaba már alig várjuk. Hajrá. Üdv HT

 6. 2009. július 26. vasárnap -

  Szia Csaba! Nem ismerjük egymást, helyesebben Te nem ismersz engem. Én rendszeresen látogatom az oldalad és élvezettel szemlélem a képeid. Örömmel venném, ha részt vehetnék egy ilyen előadássorozaton. Üdv:Rosta Tibi

Leave a Comment