montázs_1_

Hello!...Péter vagyok (180/90)...és endorfinrajongó.

A boldogsághormon-utánpótlás számos forrásból érkezik hozzám. Leginkább a harmóniából, melyet folyamatosan és mindenben keresek (és aki keres, az talál!). A kislányaim gyakorlatilag mindenre rátudnak venni; gyakran vagyok látható közterületen, nyakamban két kismókussal bolondozva.

A sport és az egészséges ételek hozzám tartoznak, bár ezt olykor fellazítom egy kis csoki monodiétával.

Derűs, nyugodt, kiegyensúlyozott, érzékeny vagyok, mindennek a jó oldalát nézem; szeretem a nevetést, a humort; az iróniáért, képi humorért, helyzetkomikumért egyenesen oda vagyok.

Hosszasan tudok ücsörögni egy vízparti stégen, vagy akár egy belvárosi kávézó teraszán. Szeretek a mostban - az embereket, arcokat, részleteket megfigyelve – elmélyedni. A vágy, hogy ezekből az impulzusokból, hangulatokból, érzésekből fénykép szülessen, indított arra, hogy – több évnyi gyermek és portréfényképezés után – esküvői fotózsurnalizmussal foglalkozzak. Egy zsurnaliszta anyag elegye mindannak, amit fontosnak tartok az esküvői fényképezésben: egy személyes történet elmesélése érzelmekkel teli, olykor csipetnyi humorral fűszerezett képekkel.

Nézd meg néhány fényképem: