Esküvői fotós, esküvői fotók, esküvői fotózás a Nászriporterektől
Esküvői fotós, esküvői fotózás Magyarországon és bárhol a világon

IsméTTD

A TTD érzékeny műfaj. Nehéz megtalálni a kompromisszumot az eredetiségre való törekvés és a jó ízlés közt.  Igen hamar öncélú jópofáskodás, rosszabb esetben otrombaság lehet a vége.  Én szépség- és eleganciapárti vagyok. Akár azon az áron is, hogy a ruha nem semmisül meg a végén 🙂

Tegnap egy nagyszerű kollégával, Jaksa Timivel (timeapictures.com)  és egy kedves párral együtt töltöttünk egy délutánt, hogy valami szépet csináljunk. Köszönet a meghívásért, nagyon vizes és jólesően felszabadult(fáradt?)  lettem a munka végére. Mellesleg ez a műfaj szépen megmutatja, mit tudnak az 1D/1Ds Canon vázak és az L-es objektívek. Gyakorlatilag búvárüzemmódban használtuk őket.

Comments (7):

 1. Circle

  2009. augusztus 7. péntek at 14:34

  Szia! Engem is felkértek esküvői fotózásra, és mint a sok velem hasonló cipőben járó, pár ötletet merítettem a netről, és ebben a blogban is sok értékes infóra leltem. Hasznosnak tartom a gondolatokat, egy dolog felvetődött bennem. Én is amellett vagyok, hogy ne mást utánozzunk, járja mindenki a saját útját, készítsen kreatív fotókat, feszegesse a határokat. De. Minden megrendelőnek bejönnek ezek a képi megközelítések? Vagy ezeket előtte a párral egyeztetitek? Én megcsinálom a kötelező képeket (20 fős lagzi), a többi képről meg eldöntik kell e nekik, remélem nem fogják rám hogy sablonos 😀 Bár sokat fotózom, esküvőt még nem volt alkalmam, egy hete erre készülök…remélem nem csalódnak. További jó munkát!

 2. admin

  2009. augusztus 7. péntek at 15:17

  Természetesen nem minden megrendelőnek tetszenek. Ezért van az, hogy sokféle fotós van és azokat különböző emberek szerződtetik le. Mi nem egyeztetünk a párokkal. Látják azt, mire vagyunk képesek, és mit szeretünk. Ha nekik ez megfelel, akkor szerződtetnek minket. Gondolom másokkal is ugyanez történik. Sok szerencsét a munkához.

 3. Attila

  2009. augusztus 10. hétfő at 13:29

  Csaba, ezektől a képváltásoktól komolyan mondom, hogy elszédültem… :))

  Amúgy a képek szépek, TTD, elegancia, öncélú ruhatiprás elutasítása és egyebek tekintetében egyetértünk, bár ezt már talán beszéltük. 🙂

 4. Hanna

  2009. augusztus 18. kedd at 19:54

  Sziasztok!
  Csak csodalom a munkaitokat, teljesen le vagyok nyugozve. Eloszor Johanna mutatta nekem a kepeit azota mar jo sokat megnézegettem.
  Szivesen beneveznék egy eljegyzes utani session-re a kedvesemmel de sajnos csak decemberben megyunk legkozelebb Budapestre egyutt.
  Importalnalak titeket ide Nantes-ba (FR) de asszem az meghaladja az anyagi keretem.
  Tudtok-e hasonlo szinvonalu es vilaglatasu nantes-i konkurenciat ajanlani? Vagy jartok-e errefelé valamikor?
  Hanna

 5. admin

  2009. augusztus 20. csütörtök at 23:27

  Szia Hanna!

  Sajnos a francia kollégákról igen keveset tudok. Mivel egész Európában dolgozunk, szívesen megcsináljuk a fotóid. (az csak halkan jegyzem meg, hogy versenyképes árakon). Az E-session fotókat egyébként közvetlenül az esküvő előtt szokás…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.