Esküvői fotós, esküvői fotók, esküvői fotózás a Nászriporterektől
Esküvői fotós, esküvői fotózás Magyarországon és bárhol a világon

Mérföldköveimről

Minden vállalkozás történetében megvannak a mérföldkövek, amelyek meghatározzák a létet, sikert és bukást. Az én életem egyik fontos mérföldköve az volt, amikor 2006 tavaszán egy szóval a fejemben ébredtem:”nászriporter”. A második az volt, hogy felismertem, társra van szükségem, akivel megoszthatom az esküvőfotózásról szóló álmaim. A következő mérföldkő az a nap volt, amikor először fényképeztem együtt Monával és rájöttem, ő kell nekem, ő lesz a cégem második pillére, a társ, akire mindenben támaszkodhatom.

esküvői fotó, esküvői fotózás, esküvőfotó, esküvőfotós, esküvői fotós, oktatás, tanfolyam, workshop

A siker váratlanul jött. Egy év alatt váltunk befutott csapattá, jött a rengeteg felkérés, utazás, jobbnál jobb munkák és persze a  fáradtság és lemondás, amely ezzel az életmóddal jár.

Hazudnék viszont, ha azt mondanám, hirtelen jött a szétválásunk. Hiába dolgoztunk társakként, a főnök-beosztott  (vagy ha úgy tetszik: a döntéshozó-döntést elszenvedő) viszonyba bele van kódolva a szakítás és csak idő kérdése, mikor önállósodik az addig alárendelt fél.

esküvői fotó, esküvői fotózás, esküvőfotó, esküvőfotós, esküvői fotós, oktatás, tanfolyam, workshop

A napokban megszületett az elkerülhetetlen döntés, mely szerint Mona új pályára lép. (Bízom abban, hogy ez őt maradéktalanul boldoggá és sikeressé teszi.)

Ezzel a naszriporter.hu története egy -talán minden eddiginél fontosabb mérföldkőhöz érkezve- új szakaszba lépett.

Az egyik alapító távozása ugyanis a naszriporter.hu egyik alapértékét, ha úgy tetszik különlegességét kérdőjelezhetné meg, nevezetesen azt, hogy két erős, különböző nemű és karakterű fotós látásmódját gyúrja össze.

esküvői fotó, esküvői fotózás, esküvőfotó, esküvőfotós, esküvői fotós, oktatás, tanfolyam, workshop

Nos, örömmel jelenthetem, hogy ezt az alapérték megmarad, sőt kiegészül egy sor olyan tényezővel, amelyek a vállalkozásunkat soha nem látott magasságokba emelheti.  Mona utódja a női mezőny legsikeresebbje, aki nem csak kiváló fotográfus, de üzleti területen is kiemelkedik a mezőnyből, nem mellékesen jóbarát és az egyik legpozitívabb személyiség, akit ismerek.  Büszke vagyok arra, hogy egymás mellett leszünk.

Üdvözlöm a fedélzeten Jaksa Tímea nászriportert.

esküvői fotó, esküvői fotózás, esküvőfotó, esküvőfotós, esküvői fotós, oktatás, tanfolyam, workshop

Comments (7):

 1. Palko

  2010. szeptember 27. hétfő at 15:22

  Mindkettőtök munkájához sok sikert kívánok!

  A kedvenceim egy helyen! 🙂

 2. Horváth Gábor

  2010. szeptember 28. kedd at 21:47

  Jó kis páros 🙂
  Gratulálok !

 3. Fruzsi

  2010. október 10. vasárnap at 22:10

  Már régóta lehorgonyoztam “Nászriporterék” háza táján. Éveken át végig-végignéztem néhányszor a magyar mezőny képeit, nagyon sok szép, elbűvölő képet láttam, szám tátva maradt. Mégis, ami mindig a szívembe markolt, az itt esett meg. Mást el sem tudok képzelni azon a bizonyos napon a “mi házunk táján”. Így Tímea képei között sem kutakodtam, csak ide kukkantottam fel a frissítésekért. Amikor a változásokról olvastam először meghökkentem, majd amikor Tímea blogját kezdtem nézegetni, újra és újra. Azt hiszem nem kívánhatna egy menyasszony sem mást, mint benneteket egy helyen!:)
  És ha egy off kérdést megengedtek nekem, mennyivel a nagy nap előtt érdemes benneteket felkeresni?

 4. admin

  2010. október 14. csütörtök at 00:24

  Nagyon köszönöm a kedves szavaid, ígérem, igyekszünk felnőni hozzájuk. Azt valószínűleg sejted, hogy nem véletlen, hogy Timit és engem egy csapatban látsz. Ismeretségünk nem új keletű és a partnerség a személyiségünk, a fényképészetünk sok-sok közös jegyén alapszik. Én is úgy érzem, hogy nekünk találkoznunk kellett. Kérdésedre válaszolva: minél előbb keresel meg, annál jobb. 2011-re már nagyon tele vagyunk és 2012-re is telik a naptár. Üdvözlettel: Csaba

 5. Szitu

  2010. november 2. kedd at 01:24

  Azt hiszem ehhez én is hozzászólok egy picit.
  Az ugye nem kérdés,és ennek már néhány helyen hangot is adtam,hogy az alapfelállás számomra Magyarország egyik,ha nem a legszínvonalasabb szolgáltatása volt.Nem minősítem,és nem is firtatom a váltás okát,hiszen nem is ezért írok.
  Monát imádom bárhol és bármilyen formában dolgozzon,de ha már választanod kellett egy “utódot” magad mellé,akkor a lehető legjobb döntést hoztad.Mona és Timi ma egy külön kategóriát képvisel a gyengébbik nem táborában,jegyzem meg gyorsan,a gyengébbik nem képviselőjeként erős igen amit ők fotózás címszó alatt művelnek.
  Messzemenőkig elismerem és tisztelem a munkájukat,és Csabám rád csak azért nem tértem ki külön,mert elfogult vagyok veled….
  Gratulálok az új felálláshoz szakmai szemmel nézve,ez esetben a cseber meg a veder egyformán kiváló…
  Bajom csupán mindkét hölgyeménnyel egy akadt az évek során,jelesül hogy mindketten elkeltek már….
  Baráti üdvözlettel kívánok nektek sok sikert,bár ez nem lehet kívánság,hiszen borítékolt a dolog.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.