A mai nap nagy nap az életemben. Régóta megfogalmazódott már egy Pillanartos közös fotózás ötlete, de valahogy  sohasem lett belőle semmi. A múlt héten azonban meghívtam a kollégákat egy szívemhez közeli páros bónusz portfóliójának elkészítésére.  Hatalmas örömömre sokan eljöttek a Pillanart rendes és pártolótagjai közül.

Tizenkét fotográfus mozgatta és fotózta a végtelenül igyekvő és kedves párost, így minden résztvevő elkészíthette a fotóit, megkötések és vezénylet nélkül, mindenki a saját stílusában. Igen pozitív élmény volt, amely  a csapatmunkáról, együttműködésről és a fotózás öröméről szólt. Határtalanul élveztem.

Köszönet illeti a türelmes és nagyon igyekvő Esztert és Lance -t. Köszönet a kollégáknak, akik közül többen is órákat utaztak a néhány órás együttlét kedvéért. Köszönet Sorok Petinek, Bende Tominak (lovasszobrot neki a zseniális werkfilmért), Fogarasi Zolinak, Jaksa Timinek, Merész Balázsnak, Szegedi Zsuzsinak, Gacsádi Albertnek, Szipli Tominak, Váradi Tominak, Gyarmati Csabinak és Szita Marcinak, hogy elfogadták a meghívást. Remek csapat voltak. Most nagyon kiváncsi vagyok arra, milyen lesz a közös portfólió.

7 Comments
 1. mazoli0528
  2009. július 7. kedd -

  Szia Csaba! Ha legközelebb lesz ilyen jellegű örömfotózás, nem zavarna, ha elmennék forgatni? Jó lenne gyakorolni, ismerkedni, megnézni, hogyan dolgoztok Ti Pesten.

 2. admin
  2009. július 7. kedd -

  Szia Zoli! Nincs akadálya. A "ti Pesten" azonban kicsit sántít, mert ez nem helyhez kötött munkamódszer. Én ugyanígy dolgozom Nyíregyházán, Firenzében vagy Londonban :-)

 3. Marci
  2009. július 7. kedd -

  Szia Csaba! Mégegyszer szeretném megköszönni a lehetőséget. Jól éreztem magam, örültem, hogy személyesen is megismerkedhettem pár kollégával. Várom a legközelebbi alkalmat.

 4. mazoli0528
  2009. július 7. kedd -

  Értem én, hogy mire gondolsz, és szerintem Te is érted, hogy én mire gondolok :) Én elsősorban a dél-alföldi régióban dolgozom, ezért írtam, hogy Ti pesti fotográfusok :) Köszönöm a lehetőséget, kérlek értesítsetek, ha esedékes lesz: E-mail: mazoli@vipmail.hu U.i.: Megfűzöm Pixeldesign barátomat, hogy jöjjön Ő is :)

 5. 2009. július 8. szerda -

  Szia Csaba! Sajnálom, hogy nem lehettem ott, biztos remekül éreztétek magatokat. Remélem majd egyszer én is lehetőséget kapok egy ilyen baráti örömfotózásra. :-)

 6. admin
  2009. július 8. szerda -

  No magic, bárki megteheti ugyanezt. Hívjátok el egymást és élvezzétek az együttlét örömét, ahogy mi tettük.

 7. robin
  2009. július 9. csütörtök -

  Kedves Nászriporter, engem is - kishalacska v1.0 - érdekel az efféle jóféle örömfotózás, mert így rengeteget tanulhatok a szakma oroszlánjaitól... - profi v10.0 - ! Ha lesz még, szóltok? Én budapesti vagyok, tehát ha megint lesz ilyen a fővárosban, arra szívesen elmennék. Nagyon köszi!! A képek egyébként fergetegesek, a téglafal nagyon jó! A mondanivalója mindent visz :)

Leave a Comment