Esküvői fotós, esküvői fotók, esküvői fotózás a Nászriporterektől
Esküvői fotós, esküvői fotózás Magyarországon és bárhol a világon

Örömfotózás

 

A mai nap nagy nap az életemben. Régóta megfogalmazódott már egy Pillanartos közös fotózás ötlete, de valahogy  sohasem lett belőle semmi. A múlt héten azonban meghívtam a kollégákat egy szívemhez közeli páros bónusz portfóliójának elkészítésére.  Hatalmas örömömre sokan eljöttek a Pillanart rendes és pártolótagjai közül.

Tizenkét fotográfus mozgatta és fotózta a végtelenül igyekvő és kedves párost, így minden résztvevő elkészíthette a fotóit, megkötések és vezénylet nélkül, mindenki a saját stílusában. Igen pozitív élmény volt, amely  a csapatmunkáról, együttműködésről és a fotózás öröméről szólt. Határtalanul élveztem.

Köszönet illeti a türelmes és nagyon igyekvő Esztert és Lance -t. Köszönet a kollégáknak, akik közül többen is órákat utaztak a néhány órás együttlét kedvéért. Köszönet Sorok Petinek, Bende Tominak (lovasszobrot neki a zseniális werkfilmért), Fogarasi Zolinak, Jaksa Timinek, Merész Balázsnak, Szegedi Zsuzsinak, Gacsádi Albertnek, Szipli Tominak, Váradi Tominak, Gyarmati Csabinak és Szita Marcinak, hogy elfogadták a meghívást. Remek csapat voltak. Most nagyon kiváncsi vagyok arra, milyen lesz a közös portfólió.

Comments (7):

 1. mazoli0528

  2009. július 7. kedd at 16:15

  Szia Csaba!

  Ha legközelebb lesz ilyen jellegű örömfotózás, nem zavarna, ha elmennék forgatni? Jó lenne gyakorolni, ismerkedni, megnézni, hogyan dolgoztok Ti Pesten.

 2. admin

  2009. július 7. kedd at 16:31

  Szia Zoli!

  Nincs akadálya. A “ti Pesten” azonban kicsit sántít, mert ez nem helyhez kötött munkamódszer. Én ugyanígy dolgozom Nyíregyházán, Firenzében vagy Londonban 🙂

 3. Marci

  2009. július 7. kedd at 19:32

  Szia Csaba!

  Mégegyszer szeretném megköszönni a lehetőséget.
  Jól éreztem magam, örültem, hogy személyesen is megismerkedhettem pár kollégával.

  Várom a legközelebbi alkalmat.

 4. mazoli0528

  2009. július 7. kedd at 23:46

  Értem én, hogy mire gondolsz, és szerintem Te is érted, hogy én mire gondolok 🙂 Én elsősorban a dél-alföldi régióban dolgozom, ezért írtam, hogy Ti pesti fotográfusok 🙂

  Köszönöm a lehetőséget, kérlek értesítsetek, ha esedékes lesz:
  E-mail: mazoli@vipmail.hu

  U.i.: Megfűzöm Pixeldesign barátomat, hogy jöjjön Ő is 🙂

 5. Atti

  2009. július 8. szerda at 10:34

  Szia Csaba!

  Sajnálom, hogy nem lehettem ott, biztos remekül éreztétek magatokat. Remélem majd egyszer én is lehetőséget kapok egy ilyen baráti örömfotózásra. 🙂

 6. admin

  2009. július 8. szerda at 12:12

  No magic, bárki megteheti ugyanezt. Hívjátok el egymást és élvezzétek az együttlét örömét, ahogy mi tettük.

 7. robin

  2009. július 9. csütörtök at 18:03

  Kedves Nászriporter, engem is – kishalacska v1.0 – érdekel az efféle jóféle örömfotózás, mert így rengeteget tanulhatok a szakma oroszlánjaitól… – profi v10.0 – ! Ha lesz még, szóltok? Én budapesti vagyok, tehát ha megint lesz ilyen a fővárosban, arra szívesen elmennék. Nagyon köszi!!
  A képek egyébként fergetegesek, a téglafal nagyon jó! A mondanivalója mindent visz 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.