Nehéz, de tanulságokkal teli óévet hagyunk magunk mögött. Eredményekből és kudarcokból is volt bőven, remélem a jövő év inkább az előzőekkel lep meg bennünket. Minden kedves látogatónknak, eddigi és ezutáni menyasszonyainknak, vőlegényeinknek a legjobbakat, kollégáimnak pedig sok mosolygós, vidám menyasszonykát kívánok a következő évre. BUÉK!

2 Comments
  1. véger ibolya
    2010. január 1. péntek -

    a két ünnep között(és persze az úúj saját gépemen) kicsit több időm volt a neten nézelődni.örömmel látom ,hogy a sminkjeim gyönyörűen vannak lefotózva .teljesen oda vagyok a képek HANGULATÁÉRT !!!!én napi szinten divat fotózásokon veszek részt(berendezett háttér,beállított pózok).a ti fotóitok tele vannak élettel!!gratulálok!remélem idén is találkozunk :) BOLDOG ÚJ ÉVET kívánok! ibolya :)))))

  2. j&C
    2010. január 8. péntek -

    Tobb honap telt el az eskuvonk ota, de akar lehetnenek evtizedek is, ujra es ujra ateljuk a "mi pillanatainkat" egy-egy kepre nezve. Ujra azt erezzuk, amit akkor es ott ateltunk. A sokatmondo pillantasok, az lopva osszekulcsolt kezek, a szulok oromkonnyei, a buli orult pilanatai, mind itt vannak velunk hala nektek. Emlekezetes nap volt, es ti megorokitettetek minden erzest. Koszonjuk meg egyszer. Gorog baratnonk uzeni, hogy ha egyszer eskuvoje lesz termeszetesen ti fogjatok fotozni!!! Gyonyoru eskuvoi fotokban gazdag Boldog Uj Evet!

Leave a Comment