Esküvői fotós, esküvői fotók, esküvői fotózás a Nászriporterektől
Esküvői fotós, esküvői fotózás Magyarországon és bárhol a világon

Szónehézség

Nagyon utálom, ha nem tudok pontosan megfogalmazni valamit, márpedig évek óta nem sikerül körülírni azt, amire leginkább törekszünk minden egyes esküvői fotósorozat alkalmával.  Persze, képeket szállítunk, de ez néha annyira mellékesnek tűnik…Most azonban olvastam egy friss “áldozatunk”  levelét egy nagyon okos gondolattal. Pontosan nevén nevezte a dolgot, amire törekszünk: tartós lenyomatot hagyni mások életében. Olyant, amire talán érdemes sokáig emlékezni. (Hálásan suttogom magam elé, hogy a sors oly kegyes volt hozzánk az utóbbi években, hogy mi magunk is telistele vagyunk szebbnél szebb lenyomatokkal..)

Kösz az okosságot, Pöpec úr.

esküvői fotó, esküvői fotózás, esküvőfotó, esküvőfotós, esküvői fotós, oktatás, tanfolyam, workshop

Comments (1):

  1. Pöpec Úr és neje

    2010. május 10. hétfő at 23:53

    A Magam/Magunk részéről nyilatkozva: most jött el életünkben az idő, hogy ezen gondolatmenetet -lenyomat- felfedezzük, megértsük, megosszuk. Nem hamarabb.
    Ha közös életünket esküvel nem nyugtázzuk,…talán a szó jelentését sosem éljük át. Ehhez persze elengedhetetlen megtalálni azokat a partnereket, akik igényből fakadnak! Mi az ötvöstől kezdve, a plébánoson át, a dekoros lányig megtaláltuk önmagunkat! Precíz, odaadó munkájukkal, szeretetükkel szolgáltatásuk mellett élményt is adtak…pozitívat…életre szólót! De (családunk mellett) Ti voltatok azok Csaba és Mona akik e szó megértésére “felneveltetek” minket! Ezen érzés felfedezés nagyságrendű…, más minőségű tőle az élet! Aggasztóan puritán szó erre a Köszönjük!… de más most nem jut eszünkbe. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.