levi szelfi

500.

Sziasztok! Váradi Levente vagyok. Én lennék Fekete Csaba 500. tanítványa, de szólítsatok, csak nyugodtan Levinek ☺
Büszkén, és megtiszteltetéssel viselem ezt a státuszt, habár ha hülyéskedésről van szó, törekszem élen járni a csapatban ☺
Tudom ennek sok köze nincs a fényképészethez, vagy mégis…?
Ha a válaszotok az, hogy igen is van, akkor jó úton jártok, hisz a csapatszellem határozottan kijelöli, és meghatározza attitűdünket, fotógráfiáinkat a Nászriporteren belül.
Ami a fotózást illeti azt természetesen nagyon komolyan vesszük!
A tréfát félretéve, régi szerelemről van szó, hisz az esküvői fotográfia mellett a színház, és táncfotográfia, és az ezekhez tartozó fényképészeti műfajok a nagy kedvencek az esküvői fotózsurnalizmus mellett.
Közel huszonkét évet töltöttem színpadon táncosként. Ennek köszönhetem, hogy  dinamikus érzékenységgel kezelem az egyes jeleneteket az esküvőkön, melyek lefényképezésére legtöbbször csak pillanatok állnak rendelkezésre.

Végigfotóztam Erdélyt, megjártam a cigánysorokat délvidéken, végigtáncoltam szinte egész Európát, tanítottam néptáncot Amerikában, s táncfotósként is sok kedvenc képet készítettem már megrendelőimnek.
Ezek mind kellettek ahhoz, hogy én lehettem az 500. szám büszke viselője, s hogy esküvői fotózsurnalisztává formálódásom elinduljon.

Egy gyönyörű feleség párja és két csodálatos kisfiú apukája vagyok. Ők azok a pillérek, atombiztos hátországom az életemben, akik nélkül most nem lehetnék itt, és nem olvashatnád a Nászriporter alatt soraimat. 

Ami morfológiámat illeti szőke hajam és pocsolyakék szemem van…☺

Kedvenc filmjeim sora a PS I love you – nál kezdődik és talán a Gyűrűk uránál ér véget. Előzőn úgy tudok sírni, mint egy kisgyermek, de ne izguljatok az esküvőtöket ígérem, nem fogom végigbőgni ☺
Nem szégyenlem, én bizony sírtam mikor a gyermekeim a világra jöttek, vagy mikor  a Mamám elment…ezek hozzám tartoznak.
Igényes és nagyon gyors vagyok…és persze ellenállhatatlan a mosolyom…és persze mindezt nagyon szerényen tudom előadni… ☺

Legyetek fiatalosak, lendületesek és őrültek egy kicsit…és szeressetek táncolni! Viszont egy kikötésem lenne… Utálom a magasságot, ha „tandemben/zuhanás" közben szeretnétek kimondani a boldogító igent, ne engem válasszatok.. bármi más jöhet 🙂

Nézd meg néhány fényképem: