Esküvői fotós, esküvői fotók, esküvői fotózás a Nászriporterektől
Esküvői fotós, esküvői fotózás Magyarországon és bárhol a világon

Vendégségben

Tegnap vendégségben jártam, Schram András workshopjának harmadik napján. Némileg felkészületlenül ért a résztvevők magas száma és az a tény, hogy a kényelmes vendégoktatói státusz helyett (amely általában werkfotók készítését jelenti az oktató számára ill. az esetleges saját ötletek elsütését) ez egyik csoport élén,  tanári szerepben találtam magam, tizenvalahány hallgató mellett. Sebaj, bizonyára érdekes lehetett a kollégáknak megtapasztalni, mennyire különböző is lehet az, ahogyan két tapasztalt fotográfus gondolkodik illetve oktat.

Jó érzés volt látni az ismerős arcokat (a huszonhat résztvevőből öten-hatan nem jártak még az én tanfolyamaimon). Látható, hogy idehaza  kialakulóban van egy kemény mag, amely elszántan járja az ismeretszerzés néha igencsak rögös útját, pénzt, időt, energiát nem sajnálva.  Gratulálok nekik, a tanulás lehető legjobb módját választották.

Nem sok fotót készítettem, mert inkább a magyarázatokkal és a tömeg terelgetésével voltam elfoglalva, de azért mellékelek néhányat.