Esküvői fotós, esküvői fotók, esküvői fotózás a Nászriporterektől
Esküvői fotós, esküvői fotózás Magyarországon és bárhol a világon

Virális

Lassan öt éve nem írtam magyar nyelvű blogbejegyzést. Nem is nagyon volt közlendő, jól van ez így. Most azonban ideje lesz, bár lehet, rajtam kívül senki nem olvassa el.

Azokhoz a kollégákhoz szólok, akik éppen azon törik a fejüket, hogyan lehetne megmenteni a szezont, megmagyarázzák, miért nem kell lemondani a már lekötött munkákat, hogyan lehet biztonságos körülményeket létrehozni a vendégeknek, kikerülni a hatósági korlátozásokat.

Hát, az a helyzet, kedveskéim, hogy ideje abbahagyni a bullshitelést. A szezon elment, legalábbis az első pár hónapja biztosan. Tudom, hogy fáj, tudom, hogy ijesztő és lehet, hogy a karrieretek is tönkremegy. Ahogy az enyém is, meg másoké. Lehet, hogy elfogy a bankszámláról a pénz és el kell menni ételt kihordani vagy keresni valamit, amiből kihúzzátok a jobb időkig.

Mégis, a legrosszabb az volna, ha sikerülne meggyőzni az ügyfeleteket arról, hogy tartsa meg az esküvőjét/rendezvényét/fotózását és idős életek kerülnének veszélybe azért, mert ti, vagy más szolgáltató pénzt akartok keresni.

Ez a szar embereket öl és más kórokozókkal ellentétben elég jól követhető, kivédhető, elkerülhető.

Úgyhogy a legkevesebb, amit tehetünk, hogy minden segítséget megadunk az ügyfeleinknek, hogy ne kelljen anyagi megfontolások miatt veszélyeztetni a szeretteik életét. Visszaadjuk az előlegeket, lemondjuk, átrakjuk a dátumokat, segítünk a szervezésben, mindenben, amiben csak tudunk. Fotográfusként, gyermekként, szülőként ..és emberként.

Be safe.

xoxo